2021

Søndag

Da børnene ankom i dag kom de ud i sovegrupper og lavede en masse hyggelige lege, fik pakket ud og sagt hej til alle børn og voksne, der deltager på årets lejr. 

Til aften fik børnene ov til selv at bestemme hvilken linje de ville på; i år kunne de vælge mellem musik-, krea-, OL- og vildmarkslinjen.

Derefter holdte vi "bål uden bål" fordi det regnede inde i salen, hvor lederne blandt andet fik lov til at dyppe hovedet i vand og mel til børnenes store tilfredsstillelse.


Mandag

I dag har børnene været ude i linjegrupperne og lavet en masse forskellige ting!

Blandt andet har krealinjen har kastet med maling på et kæmpe lagen, OL linjen har sprunget rundt i springhallen og malet T-shirts til deres OL hold, vildmarkslinjen har haft besøg af en natur ekspert og haft orienteringsløb og musiklinjen har holdt musikquiz.

Tirsdag

I dag startede børnene i linjegrupper og her derefter været ude til åbne aktiviteter, hvor børnene selv får lov til at gå rundt til de aktiviteter de har lyst til at lave: Her blev der lavet "G-rafs", danset Just Dance, sprunget højt i springsalen og hygget med musik og højtlæsning i hyggehjørnet. 

Om eftermiddagen havde lederne stået for at afholde børnediskotek med DJ, der havde sørget for diskolys, røgmaskine, fed musik og sjove lege. Det har bare været en super fed dag!

Onsdag

I dag har vi været på tur i WOW-park hele dagen. 

Alle børnene havde fået en madbillet, så de kunne få lov til at spise sammen når det passede dem i deres leg. Det var mega sjovt og der var så mange ting at tage sig til! Vi kunne nemt have brugt en hel dag mere der!

Torsdag

I dag har vildmarkslinjen været ude i en shelter og lave mad på bål. Resten af linjerne har optrådt foran hinanden. 

Krealinjen lavede en fernisering med alt det de havde arbejdet med hele ugen, musiklinjen havde forberedt et musiknummer og OL-linjen holdte åbningsceremoni og præmieoverrækkelse. 

Efter alt det lavede vi stor udendørs glidebane og vandkamp i regnen. Det var mega sjovt og vådt!

Fredag

I dag har vi været i svømmehallen, der ligger tæt ved efterskolen og badet og lavet en masse lege i vandet. Derefter holdte vi hjemmelavet biograf i salen med en masse popcorn og slik. 

Sidst på dagen blev der pakket ned og krammet farvel til alle. Det har været en rigtig god dag, men det er nu altid sørgerligt at skulle sige farvel til både børn og hjælpere.