De frivillige

Vil du give udsatte børn og unge en hamrende god ferie og et afbræk fra hverdagen? Og vil du have det sjovt med en masse andre unge frivillige? Så er det dig, vi har brug for!
 

Bare én uge af din sommerferie. Så lidt skal der til for at give verdens bedste ferie til de sødeste unger, som trænger til en god oplevelse og noget godt at tænke på. Tilmeld dig her!

 

Tilmeldingen er åben fra 1. december 2023 - 1. marts 2024

 

Som frivillig på en af Ungdommens Røde Kors’ ferielejre får du muligheden for at give udsatte børn og unge en uforglemmelig ferieuge med masser af sjove aktiviteter, nærvær og nye venskaber. Desuden bliver du en del af en gruppe seje frivillige med et stærkt sammenhold, der gør alt for at gøre en forskel for børn og unge, som har ekstra meget brug for støtte og omsorg.

 

Hvordan bliver du frivillig?

For at blive hjælper på en ferielejr skal du...

 

  • være fyldt 18 år
  • have lyst til at give en flok energifyldte unger en uforglemmelig oplevelse
  • være sprængfyldt med godt humør og gå-på-mod.
  • være forberedt på en hektisk uge, hvor du giver en masse af dig selv til andre


Som frivillig hos os indgår du i et team med en masse andre voksne. Du er med til at skabe lejren, og du er med til at bestemme og planlægge aktiviteter for børnene. Skal det være kanotur, skattejagt, fodboldkamp, rappelling, bagedyst, dance-off, ansigtsmaling, teater, eventyrfortælling eller...? 


Datoer

Ansøgning

Ansøgningen til ferielejrene er fra 1. december 2022 - 1. marts 2023

Forweekend 2024

31. maj - 2. juni (obligatorisk)

Lejren

20.-28. juli (for de frivillige)

21.-27. juli (for børnene)

Evalueringsweekend

Ikke fastlagt (ikke obligatorisk)