De frivillige

Frivillig hjælper på Eventyrlejren

Da vi er en forholdsvis nyopstartet ferielejr anno 2021, kan du som hjælper være med til at skabe en fed ny ramme for, hvad en ferielejr er. Alle ideer er velkomne og der sættes ingen begrænsninger for kreativiteten. 

Vi afholder en planlægningsweekend i maj, hvor alle ideer kan drøftes og al planlægning af lejren sker. Her vil alle hjælpere desuden lærer hinanden at kende og lege sammen, som var de selv på ferielejr. 

Og hvis du nu tænker: “Hmm, det lyder godt nok fedt, men jeg har aldrig prøvet noget lignende”, så frygt ej; Vi har brug for alle slags hjælpere - om du har erfaring m. ferielejr, er uddannet pædagog, arbejder i Bilka eller er arkitekt, så har vi brug for jer alle. 


Frivillig køkkenhjælper på Eventyrlejren

Hvis du gerne vil være med til at give børn, der har brug for det, en fantastisk uge, men ikke synes du har den største børnetække, så er der også den mulighed at du kan være frivillig på køkkenholdet. Her kan du få lov til at lave en masse lækker mad, sammen med en flok andre seje hjælpere. 

Du kan selvfølgelig også få lov til at komme ud og lege med hele børne- og hjælperflokken engang imellem, hvis du har lyst til det.

At være i køkkenet er en ligeså stor del af lejren, da der jo også skal lækker mad til for at have en eventyrlig ferie. 

For husk at uden mad og drikke duer helten ikke (helte ses både i form af seje hjælpere og børn med masker og kapper).


Hvordan bliver man frivillig?

For at blive hjælper på en ferielejr skal du...


  • være fyldt 18 år
  • have lyst til at give en flok energifyldte unger en uforglemmelig oplevelse
  • være sprængfyldt med godt humør og gå-på-mod.
  • være forberedt på en hektisk uge, hvor du giver en masse af dig selv til andre