2022

Forweekend

Nu er vi ved at være klar til sommerens ferielejr! 

Årets hjælpere, køkkenhold og ledere har nemlig været samlet for at planlægge den fedeste lejruge i uge 30. 

Vi er nu endnu mere spændte end vi før har været og det ser ud til at blive en helt perfekt og mega sjov ferielejr!

Søndag

Børnene er ankommet og vi har bare glædet os mega meget til at se dem alle sammen!

De har fået pakket ud, hoppet rundt i springsalen og lært hinanden at kende i de grupper, de sover i.

Til aftensmad lavede de fire linjegrupper en præsentation, som børnene har fået lov til at ønske sig på til resten af ugen. De fire linjer for i år bliver:

Medielinjen, som kalder sig Stuftidende, Rollespilslinjen, der skal lave en masse udklædning og ”våben”, Naturpatruljen, der skal lave en masse forskellige ting udenfor og en krealinje, som skal lave en masse kunst og kreative ting.

Sidst på dagen blev der holdt bål, hvor vi gjorde de voksne lidt til grin med vand, mel og chili.

Mandag

I dag har børnene været ude i linjegrupper. Naturpatruljen har fundet deres geografiske sans, som resulterede i fund af guld, rollespil har gjort sig klar til krig, de kommende journalister har været på foto repotage og krealinjen har brugt deres hænder til at udforme figurer i selvhærdende ler med bl.a. blomster aftryk. 

Om eftermiddagen fik børnene forvandlet 300 papkasser til to store ridderborge - det var en succes! Desuden har de konkureret i diverse discipliner og lavet lagkageløb. 

Dagen sluttede af med en stor skumfest, så alle børn blev rene, mens de havde en fest. 

Tirsdag

Endnu en dag med linjeaktiviteter for børnene. De har blandt andet haft besøg af en krybdyrsekspert, lavet våben, som skal bruges til at kæmpe mod trolde og hekse, haft en masse kreative udfoldelser og taget billeder og interviewet stort set alle på lejren. 

Onsdag

I dag har vi været i WOW park og leget rundt oppe i trætoppene, faret vild i labyrinter, spist lækker grillmad og bare haft det enormt sjovt sammen, både børn og voksne. Vi havde alle sammen glædet os helt vildt inden, og alle positive forventninger blev indfriget!

Torsdag

I dag har vi haft sidste dag i vores linjegrupper. Alt blev lavet klar til præsentation mens naturpatruljen var på tur ud af huset til en skov i nærheden, og rollespilslinjen var ude på eventyr. 

Da vi alle var samlet igen var vi nede og se alt hvad krealinjen har lavet igennem ugen - det var bare mega flot det hele! 

Vi var derefter inde og se medielinjens hårdtslående journalistik, hvor lederne blev sat i søgelyset i en efterforskning. En af drengene fra medielinjen præsenterede desuden alle billeder de havde taget gennem ugen og vi fik forklaret hvordan det fungerer med forskellige perspektiver og motiver.

Sidst i præsentationen blev vi beriget af en sang fra vores ældste deltager, som fik rørt både børn og voksne til tårer, fordi det var så smukt og stort.


Vi synes det begynder at lugte lidt af lejrens afslutning og det bliver godt nok svært at sige farvel til alle de søde, dejlige og glade unger....

Fredag

I dag har vi pakket sammen, været i svømmehallen og i hjemmebiograf. 

Ledelsen har holdt bål hvor der blev afholdt retsag efter de hårdtslående journalistiske opdagelser, der er blevet lavet i løbet af ugen - hvilket medførte at Lea og Bjørn fra ledelsen blev dømt til at få kastet vand i hovedet. 

Sidst på dagen fik alle mulighed for at kramme og sige farvel (og måske på gensyn). 


Det har været en kæmpe fornøjelse at være sammen med alle disse børn! Og vi ser allerede frem til næste års lejr!