2023

Lørdag

Hos Eventyrlejren glæder vores hjælpere sig super meget til at byde børnene velkommen og skabe fantastiske eventyroplevelser.

Velkommen til Eventyrlejren! Vi glæder os til at byde børnene velkommen i morgen til en uge fyldt med sjove og hyggelige aktiviteter.

Det bliver en helt fantastisk uge!


Søndag

I dag ankom børnene til Eventyrlejren med smil på læberne. Både børn og hjælpere var fyldt med glæde og spænding. Hjælperne præsenterede de fire linjer: Krea, Sløjd, Outdoor og Spillelinjen, og børnene fik lov til at vælge hvad de helst vil lave i løbet af ugen. Til bål fik børnene lov til at kaste farvekugler på de voksne, da krealinjen var i aktion.

Vi er klar til en fantastisk uge!


Mandag

I dag har børnene på Eventyrlejren, Feriekolonien været ude på linjer og har haft en hel masse sjov. Vi har holdt en fed skumfest og en vild vandkamp. Der har også været en musikquiz rundt om bålet, og vi har haft det sjovt med ansigtsmaling og hygge.


Tirsdag

Dagen i dag var fyldt med spændende aktiviteter på Eventyrlejren. Børnene arbejdede videre med deres linjeaktiviteter fra i går og udviklede deres færdigheder. Lederne havde planlagt et besøg fra en taekwondo instruktør, hvor både børn og voksne skulle lære nogle sjove teknikker. Om aftenen nød alle et hyggeligt bål, hvor der blev fortalt historier og sunget sange. Og selvfølgelig blev den populære glidebane også brugt flittigt af børnene. Dagen var fyldt med eventyr og grin.

Onsdag

Dagen i dag har været fuld af eventyr og sjov her på Eventyrlejren. Vi har haft en fantastisk dag i wow park, hvor vi har hygget os med at klappe geder, prøvet den nye frit fald forlystelse, klatre rundt mellem trætoppene, spille med kæmpe bolde og meget mere. Det har været en hyggelig og sjov oplevelse for os alle.

Torsdag

Dagen i dag var fyldt med spændende aktiviteter på Eventyrlejren. Krealinjen havde arbejdet hårdt hele ugen, og i dag var de klar til at vise deres kreative projekter frem. En fornem fernisering blev holdt, hvor alle kunne beundre deres fantastiske ting. Sløjdlinjen havde også noget særligt på programmet - de afholdte ræs i deres selvbyggede sæbekassebiler. Det var en sjov konkurrence, hvor alle kunne heppe på deres favoritbil. Outdoor linjen havde en spændende udflugt til en skov, hvor deltagerne kunne udforske naturen og nyde det smukke landskab. Og endelig afholdte Spillinjen kæmpetwister for alle. Det var en festlig og livlig aktivitet, hvor alle kunne få sved på panden og grine sammen. Det var en dag fyldt med sjov og fællesskab på Eventyrlejren.

Fredag

I dag på Eventyrlejren var det en fantastisk dag fyldt med sjov og spænding. Vi besøgte svømmehallen, hvor børnene havde det mega fedt og hyggeligt. De plaskede rundt i vandet og nød den dejlige stemning. Senere på dagen arrangerede vi en hjemmelavet biograf, hvor vi så film og nød popcorn og slik. Stemningen var elektrisk, og alle havde en fantastisk tid.

Som dagen nærmede sig sin afslutning, kom øjeblikket, hvor vi måtte sige farvel. Men for at sikre, at børnene kunne holde kontakten, fik de hver en notesbog, hvor de kunne skrive beskeder til hinanden. Der blev smilet og grædt, da de delte deres taknemmelighed og minder. Det var en følelsesladet afslutning på en uforglemmelig dag på Eventyrlejren.